Expect everything!

QliQ is een allround marketing- en communicatiebureau. Grafisch ontwerp, drukwerk, website design en ontwikkeling, on- en offline mediastrategie en advies behoren tot de kernactiviteiten van QLiQ.

Concept

Of het nu het bestaande aanvullen is tot iets nieuws en effectiefs of volledig van ‘scratch’ af aan beginnen en bouwen aan jouw merk?… QLiQ is dé partner!

On- en offline media in perfecte harmonie en weten hoe het gebruikt moet worden om jouw boodschap of product/dienst daar te krijgen waar hij moet komen, QliQ realiseert het!

Interim management

QliQ is al jaren lang actief binnen zeer uiteenlopende branches. Van stichtingen tot commerciële en industriële bedrijven. Communicatie vraagstukken zeggen veel over een organisatie, noodzakelijk is het dan ook om één te worden met de partij waar QliQ voor werkt. QliQ ziet dan, naast de oplossing ook snel waar de problemen liggen en kan hier een effectieve rol in spelen om jouw organisatie optimaal te laten functioneren.

Advies

Ervaring is de beste leermeester! QLiQ heeft al jarenlange ervaring als het gaat over communicatie intern en extern. Al deze ervaring kan zeer waardevol zijn voor jouw onderneming. Waarom zou je dezelfde fouten maken als een ander, als dit niet nodig is? QliQ adviseert jou graag om de juiste koers te bepalen.

Events

Een goed event organiseren voor jouw relaties of partners kan van onschatbare waarde zijn voor jouw bedrijf! Belangrijk dus om een partner te hebben die het creatieve vermogen en de relaties heeft, jouw visie om te zetten in een fysiek event! Loop jezelf met het idee om een groot event te organiseren, maar weet je niet waar te beginnen? QliQ is jouw eventpartner!